DIIPIDII! Jätä videolle peukku, jos haluisit palmun alle! (^_^) JA tsekedi tsekkaa lomavinkit täältä ›››
Tällä videolla mie ja isäni (Kari) otetaan siut matkalaukkuun mukaan Thaimaan reissulle Phukettiin / Patong Beachille! Pääset tutustumaan virtuaalisesti mm. makujen maailmoihin, hörppimään pontik..eikun rommia ja sukeltamaan kirkkaan siniseen veteen. Kuulostaako hyvältä? Niin miustakin. Käy jättää kommenttia, jos tahdot nähdä lisää gootti lomailee – sarjan videoita!

☑ Katsottu
☑ Tykätty
☐ Tilaa miun kanava: http://bit.ly/2kwrPEs (ei maksa mittään!)

—————

🍹 ROMMITISLAAMO PHUKETISSA🍹
Chalong Bay Rum Distillery

Yhden tislaamokierroksen hinta on noin 13€ / aikuinen. Tislaamokierros sisältää rommien maistelua ja yksi mojito sisältyy hintaan. Jos satutte reissuun MA/KE/LA, kantsii vahvasti harkita myös drinksukurssia, se kuulosti tosi kivalta! Drinksukurssi sisältää tislaamokierroksen, tapaksia ja kolmen eri cocktailin valmistuksen. Tämän kurssin hinta on n. Hinta n. 50,00€/ lärvi.

http://bit.ly/2YFCfRQ

—————

🌴 RAVINTOLAT (joita suosittelen kasvissyöjänä Patong Beachilla!) 🌴

NUMBER 6
Kävelimme sisään tähän tavernaan aivan puhtaasti Trip Advisorin arvosteluiden perusteella, emmekä kyllä joutuneet pettymään. Tän vaatimattomalta näyttävän ravintolan listalta ei löytynyt YHTÄÄN kalakastikkeetonta kasvisruokaa, mut söin tällä reissulla koko matkan parhaan ruoan. Niinku, oikeesti. Pad Thai joka valmistettiin listan ulkopuolelta ilman lihaa, oli taivaallista. Ravintola on usein aika täynnä eikä omaa pöytää todennäköisesti saa, varaudu jonottamaan.

NUMBER 9
Ekana päivänä valittu ravintola ei osunut vikaan, vaan täällä saatu tofu oli todella hyvää, eikä ollenkaan semmoista mautonta ja murenevaa mihin täällä Suomessa ollaan monesti totuttu. Paikka oli aika täynnä ilta-aikaan, mutta saatiin ravintolasta oma pöytä.

22 HOUSE CAFÉ
Jos sellainen pieni hiuko yllättää päivän kesken tai haluut syödä aamupalalla jotain muuta kuin paahtoleipää ja hilloa, harkitse tätä! Valikoima sisältää mm. chia-bowleja, vohveleita, erikoiskahveja (myös soijamaidolla!), täytettyjä leipiä ja wrappeja. Sellasta ärsyttävän pikkunälän taltuttavaa evästä siis. Annokset ei oo ehkä halvimmasta päästä, mutta molempien syömät eväät oli tosi hyviä ja miljöö oikein viihtyisä, erilainen kuin monet muut thai-ruokapaikat.

CHALONG BAY RUM DISTILLERY
Kyllä, se rommitislaamo justiinsa. Söin täällä vihreää kasviscurryä. Annos tarjoiltiin palmun lehdellä ja se sisälsi mm. kurpitsaa. Katselen reissuvideoita kuola valuen sillä tää ruoka oli miun mielestä taivaallisen hyvää. Paikka on Thaimaan hintatasoon nähden hintavahko, miun annos maksoi noin 250 bahtia, eli 7,50€. Mut siis. Huh. Saispa tätä evästä just nyt annoksen tähän näppäimistön eteen. Söisin.

——————-

🐚 HOTELLI 🐚

Zenseana Resort and Spa
http://bit.ly/2RHyZUx

Aamupala oli täällä vähän MEH ainaki tämmösenä ituhippinä, mut muuten ei oo kyllä hotellista pahaa sanottavaa. Hinta-laatusuhde on kohdillaan, hotelli on vasta valmistunut ja niin Patong Beach kuin Bangla Roadikin ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

——————-

🌻 ’SE UPEE UIMARANTA’🌻
Freedom Beach, Phuket

Pitkähäntäveneellä meno-paluu on vähän hintavahko ( n.35 € /2hlö ), mutta venematka oli mukava kokemus. Yhden suunnan matka kestää noin 20min ja sinä aikana ehtii hyvin ihailemaan kauniita maisemia. Rannalle pystyy reissaamaan halvemmalla niin, että nappaa Tuk Tukin tai taksin, mutta tällä keinoin joutuu kipuamaan melko jyrkän ja kivisen rinteen alas ja maksamaan vissiin myös 200 bahtin suuruisen pääsymaksun. Rannalla oli melko paljon väkeä ja vähän sellanen ”instakuvamestan” meininki, mutta vesi oli ihanan kirkasta ja hiekka puhtaan valkeaa.

http://bit.ly/35cCl63

——————-

💡 PRO TIP! 💡

Jos viivyt Thaimaassa pidempäänkin ja tykkäät plärätä tai päivittää somea, kannattaa harkita paikallisen sim-kortin hommaamista. Miulla oli reissussa käytössä AIS – simmi ja se maksoi ostoskeskuksesta hommattuna alle 10€/1kk. 4g – netillä varustettuja sim-kortteja saa ostettua myös lentokentiltä, mutta ne ovat siellä yleensä kalliimpia.

——————-

LINKKEJÄ

♥ Iskän Instagram ›› http://bit.ly/2PcN2ji

♥ Muut päivät miun kaa (soittolista) ›› http://bit.ly/2k6Nxic

♥ Muut gootti lomailee – videot (soittolista) ›› http://bit.ly/34dHcm6

——————–Paha lapanen somessa ——————-

🔎 KOTISIVU: http://www.pahalapsi.com/
🕷 MERCH : https://www.pahalapsi.com/verkkokauppa/
💀 FACEBOOK: https://www.facebook.com/pahalapsi/
📷 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/paha.lapsi/
🎵 SPOTIFY: https://open.spotify.com/user/pahalapsi

🖤 CONTACT: [email protected] 🖤

—————————————————————————
Video ei ole sponsoroitu eikä sisällä tuotesijoittelua.
Ps. jos luit boksin tänne asti kommentoi: 👾

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Milja Ranto

  Vegaani/kasvis ruuan löytäminen olisi helpointa varmasti Koh Phanganilla koska se on sellanen joho reppureissaajat menee 😀

  Vastaa
 2. Karuliinu

  Hei hitsi, mikä toi alun biisi on? 👾
  Ja pääsispä jokupäivä itekki käymään Aasiassa päin :> Oon käyny vaan noi perus Cran Canariat ja Teneriffat aikoinaan läpi..

  Vastaa
 3. PULIUKKO22 REKTAA

  Oot edistynyt ja kehittynyt videoinnissa tosi paljon! Jatka samaan malliin:)

  Vastaa
 4. Hunaja_Lilja

  Oliko sulla ongelmia rastojen kanssa thaimaan lämmössä? Se kosteus on hurja eikä pyyhkeet tai vaateet meinannu kuivuu yhtää. Vinkki vitonen jos palaa kannattaa uida pitkähihanen paita päällä. (7x thaimaassa käyneenä)

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.