SEURAA MUA

http://www.instagram.com/soikkuyo
snapchat: soikkuyo
http://www.imatchu.blogspot.fi

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. Viivi

  Kävin kerran hammaslääkärissä hampaan paikkauksessa, enkä tykkää piikeistä niin jätin sen puudutuksen pois. Se reikä oli melko iso ja en tiennyt että ne paikkaa sen reiän. Äitini huomasi reiän olevan poissa ja ihmettelin sitä että kipu ei ollut yhtään paha. En aio ottaa seuraaviin paikkauksiin puudutusta.

  Vastaa
 2. Essi Morri

  parasta hammaslääkissä on se jos menee koulusta päin ja ei tarvii olla koulussa.. ? ja ei hammaslääkäriä tarviii pelätä koska sielä on kivaa

  Vastaa
 3. Aino

  Mulla oli ennen toinen etuhammas ihan vinossa, totta kai sain raudat ja siitä tultiin sanomaan mutta ei mua kiinnostanu. Nykyää se sama hammas on ihan suora, mutta mun etuhampaitten takana on niille kuitenkin vielä sellanen "tuki". Enkä pelkää hammaslääkäriä enään. Pienenä pelkäsin

  Vastaa
 4. Aa Bee

  Joskus jouduin juurihoitoon syvän reiän takia, jota en huomannut eikä mulla ollut mitään kipujakaan. Mua pelotti se ihan kamalan paljon kun netistä olin lukenut niitä kokemuksia. Sitten tajusin että siinä ei satu mikään muu kuin puudutus, jos se onnistuu, ja suurimmalle osalle juurihoidettavista se onnistuu! 🙂 Seuraavia kertoja en pelännyt ollenkaan, koska tiesin että hammas ei tunne enää kipua kun se on kuoliossa.

  Toinen hyvä kokemus oli se, kun sain raudat vihdoin ja viimein pois <3

  Vastaa
 5. kys

  Ku mult porattiin hammas nii mulle annettiin jotain ihmeen nestettä jonka pitäis rauhottaa nii sit olin iha sekasin sen jälkee? Oli kyl kivvaa?

  Vastaa
 6. Neea Vesa

  Mulla on paljon hyviä kokemuksia hammasraudoista. Ensin pidin niitä ihan tyhminä ja revin niitä aina salaa pois. Mut nyt tajuan et kiitänpähän sitten isona suorista hampaista 😉 Ps: Mun nimi ei oo Heli vaa Neea 😀

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.