Tässä videossa kerron erilaisia pikku vinkkejä liittyen koulun alkuun ja esittelen mun suosikki tuotteita, laittakaa kommenttia alas jos teillä on vielä toiveita back to school videoita varten!

P.S. Muista tilata kanava!??

Alennuskoodi: SELMA30 (glitter.fi-verkkokaupasta 30% alennus normaalihintaisista tuotteista + maksuton toimitus ajalle 6.-14.8). Käy myös myymälöissä sanomalla koodin kassalla.

Kaupallinen yhteistyö: Glitter
Glitter: https://www.glitter.fi

Glitter on muuten Demin kanssa Tubeconissa, käykää ihmeessä ottamassa pikakampauksia Demin alueelta löytyvällä pisteellä!

SOME:
IG: https://www.instagram.com/selmatakala/?hl=fi
SC: selmatakala

Kuvasin eri kameralla joten ääni, valotus yms. on siksi hieman erilainen. Ja tää kamera myös leväntää mun kasvoja oudosti, mutta ei välitetä siitä 😀

Nähdään ensi videossa!

i don’t own any music in this video.

10 Vastausta

 1. By Selma

  Koodilla SELMA30 saa siis -30% alennusta Glitterin norm. hintaisista tuotteista kaikissa myymälöissä sekä verkkokaupassa 14.8 asti. 🙂 (+verkkokaupassa ilmainen toimitus!)

  Vastaa
 2. Milla katariina

  Kävin hyödyntämässä myymälässä alekoodin? Mukaan lähti avaimenperä, lompakko ja hiustarvikkeita.

  Vastaa
 3. Midnight Owl

  Mun mielestä sulle sopii TOSI hyvin poninhäntä ? Mulla on sama, etten ite tykkää pitää ponnarilla hiuksia kun näytän itteni mielestä kaljulta ? Varmaan aika monet kattoo itteensä silleen et näyttää kaljulta, mut sit kavereiden ja muiden mielestä se ponnari sopiikin sulle tosi hyvin ??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.