(Video EI sisällä maksettua mainosta, MUTTA Visit Estonia sponsoroi laivaliput, majoituksen ja auton reissun ajaksi. Tein videon vapaaehtoisesti, yhteistyöhön kuului pelkästään instagram julkaisut)

Vihdoinkin sain tän videon valmiiksi! Tää video on kuvattu noin kuukausi sitten kun olin mun poikaystävän kanssa Virossa Visit Estonian kutsumana, ja kierrettiin Viroa sen verta mitä ehdittiin 3 päivässä. Olen aina aikaisemmin öysytellyt vanhassa kaupungissa enkä tiennyt mitään nähtävyyksiä mitä voisi mennä katsomaan ennen tätä reissua. Päätettiin käydä reissun aikana katsomassa yhtä viron suurimmista vesiputouksista, kaunista majakka-aluetta, hylättyä puoliksi veden alla olevaa neuvostoliiton aikaista vankilaa sekä viimeisenä päivänä mentiin vielä Pärnuun. Tiesitkö sä näistä paikoista? Entä missä paikoissa sä oot käynyt Virossa?

IG: @Lindaekroth
SNAP: @Liduuu
BLOGI: https://www.lindaekroth.com
PODCAST: https://www.lindaekroth.com/podcast
MUSIC: https://epidemicsound.com

Jos luit tänne asti kommentoi ??

Haluatko tehdä mun kanssa yhteistyötä? HIT ME UP:
[email protected]

10 Vastausta

  1. Linda Ekroth

    Ootko sä käynyt jossain samoissa paikoissa missä mä kävin tässä videossa???

    Vastaa
  2. short round Valaranta

    Tuolla virossa on hyvin samankaltaista kuin täällä suomessa! Ja ajatella, että ainakin tallinnassa nää virolaiset ketkä ovat eläneet neuvostoliiton aikana nii osaavat suomea

    Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.