Magneettikuvaus, ruokavalio-ohjeet, tukisukat… Videolla meidän tavallinen arkipäivä, jonka aikana näytän ja kerron miten valmistaudun tulevaan leikkaukseen. ♥

BLOGI: https://mariakangaskortet.com/

JOS TYKKÄSIT VIDEOSTA:
👍 Nosta peukku
💬 Kerro se kommenteissa
🖤 Tilaa kanava, ei maksa mitään!
Kiitos, reagoinnit merkkaa mulle paljon 🙏

Ota yhteyttä: [email protected]

SOMET:
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/therealmofmaria
PODCAST: https://www.supla.fi/supla/3377690
FACEBOOK: https://www.facebook.com/therealmofmaria

10 Vastausta

 1. The Realm of Maria

  Blogiteksti aiheesta: https://mariakangaskortet.com/limaantuneita-sisaelimia-ja-tulehduspesakkeita/ 🖤

  Vastaa
 2. kindy 01

  Oon tosiaan jo 16 vuoden ajan käyny aina suunillen joka vuosi magneettikuvauksessa ja se on ihan suht hyvin. Olen tosissaan minulta löyettin 2 vuotiaan aivokasvain suoraan näköhermossta kiinni. Sesit leikattiin pois ja viel 5 viikko sädehoidossa ja kaikkee sellasta . Ja tosiaan multa lähti näkö kokonaan vasemmasta silmästä ja tasapainoheikeni ja mulle tuli yli liukuvat nivelet ja kaikille sellasta
  Saa kysellä jos kiinnostaa olen avoin näistä asioistani 😊

  Vastaa
 3. Krutonki

  Mä oon ollut siellä magneetti kuvauksessa ja se ei satu yhtään. Sä vaan makaat ja se välillä liikuttaa sua siinä😁 mä en ollut kokonaan, vaan sillai että mun jalat oli siellä ja pää oli ulkona. Jos haluut kysyy vielä niin voin kirjoitella😘😁

  Vastaa
 4. kht huvikumpu

  Itse olen käynyt magneettikuvauksissa. Eikä ollut kummonen. Saat todennäköisesti kuunnella radiota. Minuakin jännitti ihan hirveästi ennen sitä

  Vastaa
 5. Sini

  Ite oon käyny magneettikuvassa ja mun mielestä se oli oikeastaan aika rentouttavaa. Semmonen kova ääni sieltä kuuluu, mutta sieltä saa kuulokkeet ja radiokanavan/äänikirjan saa valita ite, jollon sitä ääntä ei kuule. Itse en ollut ihan kokonaan sen kuvaus- laitteen sisällä, joten ahtauden tunteesta ei sinällään ole kokemusta.

  Vastaa
 6. LPS Marsuuuq

  Oon itte ollu mangneetti kuvauksessa ja se aika on tunti tai puolitoista tuntia

  Vastaa
 7. meerimandi moi

  Joo se mangneettikuva on sellainen putki ite mut nukutettiin ku olin joku 7 muuta en tiiä ku heräsin vaan sitten huoneesta

  Vastaa
 8. Arttu_ Leppänen_

  Oon ollu 2 kertaa mengeetti kuvassa niin siellä sai kuunnella musiikkia mut en tiiä onkose aikuisilla. mun lempi ruoka on kasvis sose keitto

  Vastaa
 9. Kaisa Janger

  yksi sen sosekeiton lisäksi missä tykkä on juures/kasvispihvit. Ainakin Isla tykkää. Kannataa vaikka muusia jos ei kokonainest perut mee. tee kerrmaviilikastikkee kaveriksi. Myös itse tehtyt pinaattilettut ovat hyviä

  Vastaa
 10. little dancer

  Oot ihana ja teet tosi hyviä videoita! Tsemppiä jo näin etukäteen leikkaukseen❤

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.