Tällä videolla puhun yksinäisyydestä ja uusien ystävyyssuhteiden luomisesta.
Kaupallinen yhteistyö Yle Kioskin kanssa. Ilmoittaudu Kioski Talk -tapahtumaan tästä: https://forms.gle/6iuhGPpviY3bP7T6A
(Linkin takana myös tapahtuman sisältö)

#SaatSeuraa -hashtagin idea on poistaa kynnys lähestyä muita. Voit käyttää hashtagia Instagram-postauksessa viestinä siitä, että sinulle saa laittaa rohkeasti viestiä kaverimielessä, ja voit myös etsiä hashtagin takaa ihmisiä joihin saa ottaa yhteyttä.

Voit postata kunnon esittelyn itsestäsi tai vain pistää hashtagin mukaan peruspostausta tehdessäsi! Valitsin Instagramin alustaksi koska ihmiset keskimäärin jakavat itsestään jo valmiiksi paljon siellä, joten ei tarvitse lähteä luomaan tyhjästä mitään.

#SaatSeuraa -hashtag on kaikkien käytettävissä, kaipailet sitten mahdollista sydänystävää tai jotain jonka kanssa fanittaa kpoppia tai jotain. Ehkä teitä on kaksi kaverusta jotka haluaisivat käydä kaveritreffeillä toisen duon kanssa – sellainenkin on mahdollista!

Erityissääntöjä ei ole – muistakaa toki että sinulla tai kenelläkään muulla ei ole velvollisuutta vastata takaisin. Mutta kunnioittakaa toisianne ja olkaa varuillanne tuntemattomien kanssa toimiessa!

► TILAA KANAVA: bit.ly/Papananaama

MINÄ MUUALLA:
► Instagram: http://instagram.com/nastynapalm
► Twitter: http://twitter.com/nastynapalm
► Enkkukanava: http://youtube.com/nastynapalm
► Snapchat: @nastynapalm

FAQ
Mikä sun nimi on?
► Sini
Missä asut?
► Helsingissä
Minkä ikäinen olet?
► Oon vuosimallia -92
Minkä pituinen olet?
► 166 cm
Ootko kokonaan suomalainen?
► Äitini on thaimaalainen ja isäni suomalainen. Oon syntynyt Suomessa ja asunut täällä koko elämäni.
Millä editoit videosi?
► Adobe Premiere Pro CC
Millä muokkaat thumbnailisi?
► Adobe Photoshop CC
Millä kuvaat videosi?
► Asiavideoita sun muita varten käytän Canon EOS 60D:tä, mydayt ja sellaiset kuvaan nykyään Sony Cyber-shot DSC-RX100M3:lla. Aikaisempia videoita ja mydayta olen kuvannut Canon Legria Minillä tai puhelimellani.

Liittyvät artikkelit

10 Vastausta

 1. maria sallinen

  Oon itsekin ekstrovertti, mutta ehkä kun on aikuistunut niin on tajunnut sen, että oon tavallaan yksin omien ajatusten kanssa aina, vaikka olisikin ihmisten kanssa tekemisissä jatkuvasti.

  Yksinäisyys ei välttämättä oo huono asia, itse ainakin oon oppinut arvostamaan sitä melankoliaa mikä siihen liittyy.

  Vastaa
 2. Venla

  Kiitos kun puhuit tästä!! ? Ja toi hashtag on iha huippu idea. Oonko joskus miettinyt, että ystävien löytäminen voi olla hyvin vaikeaa, että miksei oo tinderiö ystävien löytämistä varten 😀

  Vastaa
 3. SilentScream

  Hyvä video ja tärkeä aihe. <3 Tossa tägissä vaan on se uhka, mikä muutenki somessa, että jotku creepyt tyypit alkaa viestittelemään kun oikeen kutsutaan..

  Vastaa
 4. Henrietta

  Puhut kyllä asiaa ja oli tavallaan helpottava kuulla, että joku muukin ajattelee samoja juttuja ? tavallaan itekin yllätyin, että joskus tuntee itsensä yksinäiseks, vaikka onkin paljon kavereita.

  Vastaa
 5. Julle

  Ystävättömyyden tuoma yksinäisyys on, ainakin omassa sosiaalisessa kuplassani, helvetin iso tabu. Mä näen, et tällasia platformeja kaveriseuran hakemiseen ei ole, koska iso osa ihmisistä ajattelee, et jos jollain ei oo kaverin kaveria niin siin on pakko olla joku perustavanlaatusesti vikana. Mut eihän se tietenkää niin oo. Mä oon ollu aina tosi ekstrovertti ja nuorena mulla oli tosi paljon kavereita, mut ei niinkään ystäviä lähellä. Mun 18-vuotissynttäreillä porukat lähti viikonlopuksi pois kotoa, et voisin pyytää muutaman kaverin meille juhlimaan. Kello kaheksan illalla mä tuijotin äitin leipomaa juustokakkua tyhjässä talossa ja itkin. Ketään ei päässy tulemaan, koska en ollu kellekkää kaverilleni tarpeeks läheinen et olisin voinu sanoo, et nyt on muuten paska olla ku mä oon ihan yksin täällä. Mä olin tosi yksinäinen, vaiks mä oon ihan normaali, hauska, mukava ja sosiaalisesti lahjakas tyyppi. Nykyään mulla on myös ystäviä, joille voin puhuu ihan kaikesta. Mut sydän särkyy kaikkien niiden puolesta, jotka joutuu itkee synttärikakkuunsa.

  Vastaa
 6. Tarja Seikkula

  Olen introvertti, olen paljon yksin en silti tunne itseäni koskaan yksinäiseksi !

  Vastaa
 7. _Illusia_

  Super hyvå video! Tuntuu ylipäätään siltä että ystävyyssuhteita ei arvosteta samalla tavalla kuin esim parisuhteita tai pidetä yhtä tärkeitä, vaikka monesti kaverisuhteet saattaa kestää paljon pidempään kuin romanttisen suhteet. Ehkä osittain just sen takia että niihin ei sisälly samalla tavalla yhteiskunnallisia paineita kun parisuhteisiin. Uusien ystävien saaminen aikuisena on kyllä tosi vaikeeta. Olispa kaverisuhteille myös tinder!

  Vastaa
 8. Em mi

  Viime vuosina (viimeisen 10 vuoden aikana) oon löytänyt läheisiä ystäviä lähinnä internetin kautta. Olen osallistunut foorumin miitteihin, josta on löytynyt kaveriporukka ja yksi läheinen ystävä. Lisäksi pari ystävää on löytynyt Facebookin Uusia ystäviä -ryhmän alaryhmän kautta. Alaryhmillä on eri teemoja, joten on heti joku yhteinen juttu (esim. käsityöt, lautapelit, viini, koirat tms.) Alaryhmässä olen laittanut avoimen miittiehdotuksen ja paikalle on sitten tullut joitain ihmisiä, joiden joukosta sitten jossain vaiheessa löytyi 2 ystävää. Koen hieman vaivaannuttavana kaveritreffien järjestämisen, kun saattaisi joutua "antamaan pakit" ihmiselle, mutta miiteissä on se hyvä puoli, että ei muodostu samanlaista tilannetta niin helposti. Toki, jos kavereita etsivä henkilö ei pidä suurista ihmisryhmistä, miitit eivät ole tietenkään se paras vaihtoehto.

  Vastaa
 9. Nanna Lehtola

  Itse raskaana just ja yritän pitää kokoajan yllä ajatusta et oon muutakin kun vaan äiti/raskaana. Helposti puhuisi ja eläisi vaan tässä kuplassa mutta en voi vaatia toisilta siihen tulemista jos ei koe samoja ajatuksia. Ystävyyssuhteita pitää hoitaa yhtä lailla kun parisuhteita, välillä sitä ihmiset unohtaa ja olettaa itsestäänselvyytenä. Onneks on muutamia ihania läheisiä, yksinäisyyden jälkeen niistä pitää enemmän kiinni. ?

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.