Moikka pitkästä aikaan! Otin viikon lomaa tammikuun ekalla viikolla, jolloin olin poikaystäväni kanssa etelässä aurinkolomalla. Viime viikon olin NYC:issä jolloin vloggasin koko reissun teille. Tässä on nyt eka video sieltä. Toivottavasti tykkäätte ja saatte vinkkejä jos ootte ite miettiny NYC:in reissua!

PS. Sain paljon kyselyitä hotellista missä oltiin ja mä EN suosittele sitä. Kun varattiin hotelli missään ei mainittu siitä, että joka yöltä tuli yli 50dollarin lisäkustannukset + hotelli veloitti multa ilman syytä 106 dollaria päivää ennen check outia. Kun yritin selvittää asiaa, heihin on hyvin vaikea saada yhteyttä. Kun sain yhteyttä heillä kesti yli 30 min kertoa mulle miksi mua on velotettu, eikä he lopulta osannut edes sanoa siihen syytä. Hotellista piti maksaa 600 dollaria jotain takuuta jos esim rikkoo jotain, mutta tästä summasta saisin takas vain noin 300 koska he veloittivat sen 50 dollaria per päivä ”hospitality fee:tä” josta ei mainittu varaus sivustolla. Multa kuitenkin velotettiin yhteensä 700 dollaria enkä oo saanut vielä mitään rahoja takaisin… Sain hotellin lakanoista myös jonkun ihottuman, huoneessa oli surkee äänieristys ja kylppäri pieni eikä mitään laskutilaa esim meikkipussukalle, joten jouduin aina meikkaamaan lattialla olkkarissa. Hotellin nimi oli The Manhattan Club.

OSTA MUN PRESETTEJÄ:
https://lindaekroth.bigcartel.com
TÄÄLTÄ NÄET PRESETIT ENNEN JA JÄLKEEN:
http://www.lindaekroth.com/presets

IG: @Lindaekroth
PRIVA IG: @Lindaekroth2.0
PODCAST: https://www.lindaekroth.com/podcast
MUSIC: https://epidemicsound.com
BRAND COLLABORATION REQUESTS TO:
[email protected]

10 Vastausta

 1. Linda Ekroth

  Ootko sä nähnyt Gosspi Girl sarjan? ? Jos joo tunnistitko noi paikat???‍♀️

  Vastaa
 2. emmem

  Tää oli paras matkavideo mitä oon ikinä katsonut <3 Ihan oikeesti! Tosi hyvä just, kun näytit miten tuo metrolippu ladataan ja kaikki nuo kartat ja kaikki! Ja Century 21! Tonne on pakko päästä! IHANA VIDEO, LINDA <3 Mä ihan innostuin ja puri ihan hullu matkakuume ja Nykkikuume 😀

  Vastaa
 3. Soanhe bo

  Huomaa kyllä että oot nähny tosi paljon vaivaa tän videon eteen, ihan super upee! Ja ihana Gossip girl!

  Vastaa
 4. Saara Sallinen

  En halua sanoo pahalla mut onko sulla normaalisti noin oranssit kasvot tai meikkivoide noin oranssi vai johtuuko valaistuksesta:))

  Vastaa
 5. Veronica _

  Ihanan näköstä, voi ku itekki pääsis joskus käymää NYCissä! ? ja Gossip Girl best! ??

  Vastaa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.