Siirry suoraan sisältöön

Mmiisas

Naiset Youtubessa

Mmiisas - pitkänlinjan tubettaja

Mmiisas, eli Miisa Rotola-Pukkila on aloittanut videoiden tekemisen jo vuonna 2013. Silloin kanavalle ilmestyi lähinnä videoblogi tyylistä materiaalia hänen lapsuudenkodistaan Keuruulta. Aiheina videoissa oli hyvin arkisia asioita kuten leipomista ja muotia. Aiheista, jotka nuorta naista kiinnostavat usein. Ja ovat todellakin kiinnostaneet, sillä vuonna 2016 kanava ylitti 300 000 tilaajan rajapyykin. Hän on myös ehtinyt tehdä paljon muutakin kuin tubettaa elämässään ja yksi hänen tuotoksistaan on sulhasensa kanssa pitämä parisuhde podcast nimeltään Parisuhdekriisi. Eikä tässäkään ole kaikki, mitä Miisa elämässään touhuaa vaan hän on moneen paikkaan suuntautunut energinen nainen.

Mmiisas tekee paljon videoita aiheenaan arkielämä, jonka vuoksi suosio onkin varmaan ollut niin hyvää. Hän on erittäin samaistuttava henkilö puhumattakaan videoiden sisällöstä. Youtube osittain korvaa reality tv:n nykymaailmassa, sillä nämä videot ovat realitya parhaimmillaan.

Arkielämä on monivivahteinen aihepiiri

Vaikka voisi kuvitella arjen olevan tylsää ja latteaa, niin Mmiisas on kuitenkin osannut tehdä videoistaan mielenkiintoisia ja viihdyttäviä alusta asti. Hänen kuplivainen persoonansa saa katsojankin hyvälle tuulelle ja videoista saa myös vinkkejä omiinkin leipomuksiinsa ja arjen touhuihinsa.

Hänellä on luotuna videoistaan myös erilaisia soittolistoja kuten supervinkit ja parhaat joululahjat. Tämä auttaa seuraajia ensinnäkin löytämään haluamansa videota säästää selaamasta kaikkia läpi, jos esimerkiksi vain joku tietty aihepiiri videoissa kiinnostaa. Kaikki eivät pidä kaikesta ja on hyvin fiksua tehdä katsominen helpoksi. Youtube voi olla myös melko sekava video paljouksineen.

Kiitoksemme

Suurimmat ja erittäin vilpittömät kiitoksemme kuuluvat SuomiKasinolle. Yhteistyö kanssanne ja tarjoamanne tuki toiminnassamme on ollut korvaamatonta. Kiitos.
Tubettajat kiittävät seuraajiaan ja asiasta kiinnostuneita. Toivomme, että jatkossakin osaamme tuottaa sisältöä joka on teille mieleen ja herättää mielenkiintoa.
Tubettajat

Opiskelua ja videoita

Miisa ei myöskään ole keskittynyt vain tubettamiseen, vaikka se sujuukin loistavasti ja varmasti antaa mahdollisuuden tienata palkkansa. Hän on käynyt lukion, jonka jälkeen pääsi Tampereen yliopistoon opiskelemaan puheviestintää ja valmistuikin puheviestinnän maisteriksi vuonna 2020. Upea saavutus on se, kun Kauppalehti nimesi hänet sadan vaikutusvaltaisimman suomalaisen joukkoon vuonna 2016.

Kuten Pinkku Pinsku niin Mmiisaskin pitää huolen, että elämässä on muutakin kuin Youtube. Ystävät ja perhe ovat tärkeitä ja heitäkin näkee myös videoilla mukana osallistumassa hauskuuteen. Kaikesta touhustaan huolimatta, hän ehti myös osallistua Tanssii tähtien kanssa televisio ohjelmaan vuonna 2020 parinaan Marko Keränen. He sijoittuivat toiseksi kilpailussa.

Mmiisas - podcast ja mitä muuta?

Kuten jo mainittu, sen lisäksi, että Mmiisas on todella hyvä ja suosittu tubettaja osaa hän myös olla viihdyttävä podcast juontaja. Yhdessä puolisonsa kanssa hän tekee ohjelmaa parisuhteen väännöistä. He ottavat humoristisella otteella myös kantaa ajankohtaisiin asioihin ja kertovat mielipiteitään. Miisan puoliso on myös samalla alalla, joten ainakin tämä aiheen parissa heillä riittää ymmärrystä toisiaan kohtaan. Mutta tässäkään ei ole vielä kaikki, mitä tämä valovoimainen nainen on tehnyt.

Podcast on vain yksi osa kaikkea touhua. Miisalla on muun muassa vaatemallisto, joka julkaistiin yhdessä suomalaisen muotitalo Ivanan kanssa. Onpa hän ehtinyt kirjankin nimeltä Inspiskalenteri by mmiisas julkaista vuonna 2019. Ei siis ihme, että hän on myös yksi seuratuin Instagramin käyttäjä ja hänen videonsa tavoittavat viikoittain yli 100 000 nuorta.

Mmiisas on suosittu tubettaja