Etusivu » Blogi » Mustapääimuri tubettajien testauksessa

Mustapääimuri tubettajien testauksessa

Naisen kasvot.

Ihonhoitoon on olemassa toinen toistaan erilaisimpia keinoja. Yksi, josta moni ei ole vielä varmasti kuullut, on mustapääimuri. Nimensä mukaisesti se imee mustapäitä. Moni tubettaja on jo testannut kanavallaan tämän mielipiteitä jakavan kauneusvälineen. Monien mielestä paras tapa tutustuakin niin mustapääimuriin kuin muihinkin kauneusvälineisiin on tubettajien avulla. Tällöin tuotteesta saa kuulla ja nähdä aitoja kokemuksia pelkän tuoteselosteen sijaan.

Kuinka mustapääimuri toimii?

Mustapäät ovat talista tukkeutuneita ja laajentuneita ihohuokosia. Ne näkyvät iholla pieninä ja tummina täplinä. Lähes jokainen varmasti tuntee tämän vaivan ja tietää kuinka ärsyttävää voi olla päästä eroon näistä täplistä. Monet tubettajat ovatkin jo vannoneet mustapääimurin nimeen näiden ärsyttävien tukkeutumien poistoon. Mutta kuinka tämä imuri sitten toimii?

Mustapääimuri on iholle asetettava laite, joka imee alipaineen avulla ihohuokosista mustapäät sekä myös muut epäpuhtaudet niin, että huokosiin ei kulkeudu bakteereita tai likaa. Tämän jälkeen ihon kuuluisi näyttää ja tuntua puhtaammalta ja sileämmältä. Tästä imurista kiinnostuneiden kannattaa etsiä Youtubesta tubettaja, joka on testannut imuria ja katsella käyttäjän oma arvio tuotteesta.

Miksi kannattaa valita mustapääimuri?

Mustapäihin on tunnetusti tarjolla toinen toistaan erilaisimpia hoitokeinoja, jotka toimivat vaihtelevalla menestyksellä. Mustapääimuri on kuitenkin monien mielestä mukavin hoitokeino, sillä sitä vain kuljetetaan ihoa pitkin, eikä se aiheita kipua. Se on esimerkiksi hygieenisempi vaihtoehto mustapäiden puristelulle. Imuri ei myöskään jätä minkäänlaisia arpia ihoon.