Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Blogi » Parhaita suomalaisia tubettajia

Parhaita suomalaisia tubettajia

Suomalaisia tubettajia

Parhaita suomalaisia tubettajia yhdistää yksi asia ja se on suosio. Monien suomalaisten tubettajien videoita katsellaan tuhansia kertoja joka kuukausi, joten kyseessä on todelliset nykyajan julkkikset. Kun vielä aiemmin samanlaista näkyvyyttä sai lähinnä television tai radion kautta, nykyään kuka tahansa voi laittaa oman tubekanavan pystyyn. Helpolla katselijoita ei kuitenkaan saa, vaan tubettajalla pitää olla sekä karismaa että kurinalaisuutta, jotta menestyminen on mahdollista.

Esittelyssä suosittuja suomalaisia tubettajia

Jokaisella on omat suosikkinsa tubettajien joukosta. Suosituimpia suomalaisia tubettajia ovat esimerkiksi Niilo22, Soikku ja Suomi-Youtuben todellinen grand old man eli Marko Vanhanen. Niilo22 on Lempäälästä kotoisin oleva vanhan liiton tubettaja, joka on ollut skenessä mukana aivan sen alkuajoista lähtien. Hänen videonsa kertovat yhteiskunnasta syrjäytyneen nuoren miehen raadollisesta elämästä totuudenmukaisesti.

M-nation haluaa nostaa esiin myös Marko Vanhasen, joka on ollut jo useita vuosia merkittävä hahmo Youtubessa. Koko kansan tietoisuuteen Vanhanen saapui voittamalla Keksijätehtaan vuonna 2011, minkä jälkeen hän tehnyt useita huippusuosittuja videoita. Herran kehittämä suorastaan nerokas innovaatio oli diskokahvinkeitin, jonka avulla pystyi sekä keittämään kahvia että selaamaan internettiä.

Suomalaiset tubettajat ovat tulleet pysyäkseen

Tubettajista on tullut nopeaan tahtiin todella suosittuja ihmisten keskuudessa. Videoiden katsominen on kätevää, koska niitä voi katsoa ajasta tai paikasta riippumatta. Kun tilaat esimerkiksi Niilo22 tai Marko Vanhasen kanavan, voit seurata helposti heidän tekemiään videoita. Tulevaisuudessa tulemme varmasti näkemään huippulaadukkaita videoilta näiltä Suomen parhailta tubettajilta.

Avainsanat: