Etusivu » Blogi » Youtube Premium – parempi Youtube-kokemus

Youtube Premium – parempi Youtube-kokemus

Youtube-logo puhelimessa

Youtube Premium on suoratoistopalvelun maksullinen versio, joka tarjoaa kattavammat ominaisuudet kuin ilmainen versio. Etenkin tubettajat suosivat tietenkin maksullista versiota, mutta se ei ole pelkästään tubettajia varten. Premium-versiosta on runsaasti iloa myös niille, joilla ei ole omaa Youtube-kanavaa. Kerromme tässä blogitekstissä sinulle tarkemmin siitä, millainen palvelun Premium-versio oikein on, kenelle se sopii ja kuinka paljon se maksaa.

Youtube Premium sopii paljon videoita katsoville

Youtube Premium sopii etenkin niille, jotka viettävät paljon aikaa palvelussa, joko videoita sinne ladaten tai muiden videoita katsellen. Premium-version ansiosta sinun ei tarvitse katsella mainoksia ja voit katsella videoita taustalla näyttö lukittuna tai samalla muiden sovellusten kanssa. Videoita voi myös ladata ja tallentaa katsottavaksi myöhemmin, esimerkiksi lentokoneessa.

Moni tubettaja tuottaa videoita, joiden katselua keskeytykset, eli mainokset, ärsyttävät. Premium-palvelu onkin sopiva niille, jotka haluavat katsella aina videoita ilman ylimääräisiä keskeytyksiä. Käyttäjille ovat tarjolla myös YouTube Music -sovellus, kappaleiden kuunteleminen ilman keskeytyksiä ja offline-toisto ilman keskeytyksiä myös YouTube Kids -sovelluksessa. Tarjolla on myös Premium Live -vaihtoehto, joka ei sisällä maksutonta musiikkisovellusta.

Onko YouTube Premium kallis palvelu?

YouTube Premium sopii jokaiselle, sillä sen hinta on alkaen vain 6,99 euroa kuukaudessa. Lisäksi palvelun voi peruuttaa koska tahansa, eli käyttäjät eivät jää missään vaiheessa tilausjakson vangiksi. Maksullisen version saa tietenkin aina käyttöönsä uudelleen, vaikka peruuttaisikin sen esimerkiksi pariksi kuukaudeksi. Palvelulla on myös ilmainen kokeilujakso.

Avainsanat: